Wie zijn wij

Bestuursfoto 22 dec 2016

 

Staand van links naar rechts:  Joop Boonstra, Jelte de Leeuw, Rienk Smit, Wouter Ypma, Theo Boersma, Herman Scheepstra

Zittend van links naar rechts:  Evert Hondema, Pim Wanders, Inno de Leeuw, Ben de Rooij

---------------------  ---------------------  ---------------------  ---------------------

Voorzitter Herman Scheepstra: (Oud) judoleraar, met name in omgeving Franeker in de loop der jaren duizenden jongens en meisjes vertrouwd gemaakt met deze sport. Behalve een bevlogen jeugdtrainer ook een cateraar in hart en nieren. Door hem heeft iedere vrijwilliger en scheidsrechter voldoende "natjes en droogjes". 

Secretaris Joop Boonstra: Geeft onder het vermaarde pseudoniem "Ome Joop" wedstrijdtrainingen voor de jonge liefhebbers. Wee degene die niet op tijd komt of de kantjes er af loopt! Een fanatiek hardloper, heeft vele marathons op z'n naam staan.

Penningmeester Rienk Smit: Met 2 zwarte banden, in Judo en Jiu Jitsu bepaald niet de minste! Past daarom ook op de centen. Heeft het penningmeesterschap in 2015 overgenomen van Wouter. Handig met computers, dus online-bankzaken regelen heeft  sindsdien zijn intrede gedaan.

Lid Ben de Rooij: Verantwoordelijk voor de wedstrijdadministratie. Zwarte band in zowel Judo als Jiu Jitsu, ondanks gevorderde leeftijd nog steeds een actief budosporter, drager van de gouden JBN-speld. Ook jarenlang nauw betrokken bij G-Judo geweest.

Lid Evert Hondema: Heeft volgens zijn vader meer aan opvoeding opgestoken van zijn oude senseis Piet Vries en Johan de Leeuw dan van zijn vader zelf. Verantwoordelijk voor de externe communicatie en public relations. Zijn mailadres: evert.hondema@judopromotie.nl

Lid Inno de Leeuw: Eigenaar van Sportcentrum De Leeuw en zoon van grondlegger Johan de Leeuw. Een groot deel van de huidige judowereld heeft zijn “roots” in dit judobolwerk. Verantwoordelijk voor o.a. de wedstrijdindelingen en tijdens het toernooi “het gezicht” van de hoofdjurytafel.

Aspirant-lid Jelte de Leeuw: Doordrenkt met Judo-genen; zoon van Inno, pakesizzer van Johan. Neemt in het kader van zijn ALO-studie verscheidene zaken voor zijn rekening, zoals het organiseren van een clinic. 

Lid Pim Wanders: Judoleraar van De Leeuw Franeker, in 2015 het stokje van Herman Scheepstra daar overgenomen. Als jongere generatie onder andere verantwoordelijk voor het beheer van onze Social Media (Twitter en Facebook).

Lid Theo Boersma: Verantwoordelijk voor de automatisering, de niet-zichtbare techniek. Zonder hem geen internetsite, geen muziek tijdens de toernooien, geen snelle ompoulingen omdat er weer eens iemand te zwaar is op de wedstrijddag enz enz.

Lid Wouter Ypma: Onze nestor die nog steeds als actief judoka in de dojo is te bewonderen. Verantwoordelijk voor de technische zaken. Door hem kan iedere tafelmedewerker vol passie het “tijdzakje” op de tatami gooien, de sponsorvlaggen worden opgehangen, judoka’s hun exacte gewicht meten, enz.

Sponsoren FK2019

Naamloos-3

onbekend 1 

aname

logo sleutelspecialist-1

unnamed-3kopie

Mouni Falafel V1

logo rood wit grijze 3619C

Expert Tromp logo2012.JPG

 

logo ah

 Mei Wah blauw 1

pietbloemen

Aqua Marina

Bloedbank

Logo de Leeuw

 

 

 

 

 

We hebben 2 gasten en geen leden online

Copyright © 2014 Stichting Friesland Judopromotie. Alle rechten voorbehouden.